Promod

2017-es őszi-téli szezon

A 2017-es őszi-téli szezonban a Promod kollekciójának darabjai a szabadság érzését közvetítik, egyben utazásra csábítanak.
Egy stílus, amelyet minden nő saját ízlésének megfelelően alakíthat: az egyedi megjelenésről a kedvenc, személyiséghez közel álló darabok gondoskodnak.
Az Új Kollekciót különböző kultúrák inspirálták, emellett a darabok a rock korszak hatásaiból is merítenek. Blúzok és hímzett bomberek, finoman megmunkált szoknyák és ruhák, új, vadító műbőr darabok, csodálatos kötöttáru, ellenállhatatlan színek…erős, mégis egymással jól kombinálható darabok.
A minták és a fantáziadús megoldások egy bohém eleganciával fűszerezett, városias stílust létrehozva biztosítják az összeállítások egyszerre nőies és férfias jellegét. A részletek kidolgozottsága, mint a márka védjegye minden darabnál visszaköszön.
A Promod nem idegenkedik a stílusok vegyítésétől, ám a nőiességet mindig szem előtt tartva teremt egy előírások nélküli, aktuális és friss divatot, mellyel szinte mindenki tud azonosulni.

A Promod itt található.

PARKOLÁS
1 óra parkolás ingyenes a FÓRUM-ban
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek FÓRUM vásárlási utalvánnyal!
2017.09.01-17. Az ősember világa kiállítás
infó »
akció Hervis
Törzsvásárlói napok
hír dm
Ne feledjétek, hétvégén itt a GyereKi! fesztivál!
FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont Igazgatóság | 4029 Debrecen, Csapó utca 30. | Tel: +36 52 598 800 | Fax: +36 52 598 801 | E-mail: e13/z/vasb/pf/sbehzqroerpra/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére