Ballagási tablókiállítás 2017.05.08-28.

Ballagási tablókiállítás

Ballagási tablókiállítás és verseny a FÓRUM-ban
2017.05.08-05.28-ig.


A FÓRUM ballagási tablókiállítására április 28-ig várjuk azon osztályok jelentkezését, akik a régió legszebb bevásárlóközpontjában szeretnék elhelyezni a tablójukat egy izgalmas verseny keretében.
Jelentkezni a következő személynél lehet e-mailben: Porkolábné Bujdosó Andrea (andrea.porkolabnebujdoso@ece.com), vagy a földszinti információs pultnál.
A látogatók szavazatai alapján a legötletesebb ballagási tablót készítő osztályokat megjutalmazzuk.

Az első, legtöbb szavazatot kapott tablót készítő osztály minden tanulója, és az osztályfőnök napi belépőjegyet nyernek a Campus fesztiválra. A második legtöbb szavazatot kapott tablót készítő osztály érettségi bankettet nyer a FÓRUM bevásárlóközpontban található Leroy étterembe, melynek teljes költségét a Fórum bevásárlóközpont és az étterem átvállalja. A jó hangulatról pedig egy remek zenekar fog gondoskodni.
Az első két helyezett az információs pultnál leadott szavazatok alapján kerül ki győztesként.

A harmadik díj a "Tablókiállítás különdíjazottja", melyre a weboldalon keresztül lehet majd szavazni május 10-től. A weboldalon történő szavazásnál a legtöbb szavazatot begyűjtő osztály a balmazújvárosi Kamilla gyógyfürdőben tölthet el egy napot.

Ide kattintva szavazhatsz online a legjobb tablóra, aki különdíjban részesül!

Mindenki egy nap, egyszer szavazhat. Versenyszabályzat értelmében 24 órán belüli ismételt szavazás nem lehetséges!


A szavazók között FÓRUM vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2017.05.29.A nyerteseket telefonon értesítjük!
Sok sikert, győzzön a legötletesebb, legszebb tabló!

Az információs pultnál leadott szavazatok alapján az 1. helyezett, akik a Campus fesztiválra nyertek belépőjegyet a Debreceni SZC Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnáziuma 12. A osztálya.
Az információs pultnál leadott szavazatok alapján a 2. helyezett, akik a Leroy étteremben tarthatják bankettjüket a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiuma 12. C osztálya.
Az online szavazáson a legtöbb szavazatot kapott tabló a Debreceni SZC Bethlen Gábor Közgazdasági Szakgimnáziuma 12. A osztály, akik a Kamilla gyógyfürdőben tölthetnek el egy csodás napot.
Szívből gratulálunk a nyertes osztályoknak!
A szavazók között kisorsoltuk az 5.000 Ft-os vásárlási utalványokat. Nyerteseink: Halmai Jenőné és Gulyásné Koczka Mónika.
Gratulálunk!

Képgaléria

PARKOLÁS
1 óra parkolás ingyenes a FÓRUM-ban
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek FÓRUM vásárlási utalvánnyal!
2017.09.29 10:00-19:00 Véradás a FÓRUM-ban
infó »
akció Hervis
Óriási jubileumi akciók és értékes nyeremények a Hervisben!
hír Humanic
Kate Gray modellek
FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont Igazgatóság | 4029 Debrecen, Csapó utca 30. | Tel: +36 52 598 800 | Fax: +36 52 598 801 | E-mail: e13/z/vasb/pf/sbehzqroerpra/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére