Media Markt
Műszaki cikkek, papír, ajándék
VISSZA AZ ÜZLETEKHEZ
Media Markt
Nyitvatartás
Ekkor gyere
Hétfő-szombat 9:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00
Elérhetőségek
Kérdésed van? Így érsz el minket.
Telefon: 52/506-900
Weboldal:
Leírás
Egyéb fontos információ rólunk

honlapunk: www.mediamarkt.hu/debrecen

Történet:

Az első Media Marktot 1979-ben Münchenben 4 magánszemély alapította. Üzletstratégiájuk újdonságnak számított: márkás termékek széles választéka (legalább 40 ezer féle termék áruházanként), nagy alapterületű áruházban, alacsony áron, jellegzetes reklámmal és újszerű vállalati kultúrával, amely több felelősséget ad az alkalmazottak kezébe. Az első áruházat hamar megszerették az emberek, a cég terjeszkedni kezdett, ma már a lánc 15 országban (Oroszország, Svédország., Görögország, Portugália, Belgium, Spanyolország, Hollandia, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Svájc, Ausztria, Németország, Kína, Törökország) 615 áruházzal rendelkezik. A Media Markt 1996 óta a Metro-csoport tagja.

A Media Markt Európa első számú elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca. Az 1979-ben alapított és a Media-Saturn-Holding GmbH égisze alatt működő cég sikerét mindenekelőtt a kedvező árú, márkás termékek egyedi választékának, a hozzáértő munkatársaknak, a kiváló szolgáltatásnak, a megkülönböztető reklámjelenlétnek és a decentralizált szervezeti felépítésnek köszönheti. Minden üzletvezető résztulajdonosa áruházának, és ily módon vállal felelősséget a kínált termékekért, az árakért, a dolgozókért és a marketingért.

Media Markt Debrecen:
A Media Markt 1997-ben nyitotta első áruházát Magyarországon, amelyet 16 további követett és a cég néhány év alatt piacvezető lett. A debreceni Media Markt 2000-ben nyitotta meg kapuit először a vásárlók előtt és azóta is töretlen sikerrel működik. Hajdú-Bihar megye legnagyobb áruválasztékát kínáló elektronikai áruháza 2010-ben költözött a Fórum Bevásárlóközpontba, ahol még nagyobb területen, kibővített áruválasztékkal, szolgáltatásokkal és szaktanácsadással várja vásárlóit.

Üzlet helye
Itt találod üzletünket
Szint: Alsó szint
image/svg+xml
PARKOLÁS
1 óra parkolás ingyenes a FÓRUM-ban
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek FÓRUM vásárlási utalvánnyal!
2017.09.29 10:00-19:00 Véradás a FÓRUM-ban
infó »
akció Hervis
Óriási jubileumi akciók és értékes nyeremények a Hervisben!
hír Humanic
Kate Gray modellek
FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont Igazgatóság | 4029 Debrecen, Csapó utca 30. | Tel: +36 52 598 800 | Fax: +36 52 598 801 | E-mail: e13/z/vasb/pf/sbehzqroerpra/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére