Media Markt
Media Markt
 
Brands:
Place of the shop: Alsó szint
Description:

honlapunk: www.mediamarkt.hu/debrecen

Történet:

Az első Media Marktot 1979-ben Münchenben 4 magánszemély alapította. Üzletstratégiájuk újdonságnak számított: márkás termékek széles választéka (legalább 40 ezer féle termék áruházanként), nagy alapterületű áruházban, alacsony áron, jellegzetes reklámmal és újszerű vállalati kultúrával, amely több felelősséget ad az alkalmazottak kezébe. Az első áruházat hamar megszerették az emberek, a cég terjeszkedni kezdett, ma már a lánc 15 országban (Oroszország, Svédország., Görögország, Portugália, Belgium, Spanyolország, Hollandia, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Svájc, Ausztria, Németország, Kína, Törökország) 615 áruházzal rendelkezik. A Media Markt 1996 óta a Metro-csoport tagja.

A Media Markt Európa első számú elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca. Az 1979-ben alapított és a Media-Saturn-Holding GmbH égisze alatt működő cég sikerét mindenekelőtt a kedvező árú, márkás termékek egyedi választékának, a hozzáértő munkatársaknak, a kiváló szolgáltatásnak, a megkülönböztető reklámjelenlétnek és a decentralizált szervezeti felépítésnek köszönheti. Minden üzletvezető résztulajdonosa áruházának, és ily módon vállal felelősséget a kínált termékekért, az árakért, a dolgozókért és a marketingért.

Media Markt Debrecen:
A Media Markt 1997-ben nyitotta első áruházát Magyarországon, amelyet 16 további követett és a cég néhány év alatt piacvezető lett. A debreceni Media Markt 2000-ben nyitotta meg kapuit először a vásárlók előtt és azóta is töretlen sikerrel működik. Hajdú-Bihar megye legnagyobb áruválasztékát kínáló elektronikai áruháza 2010-ben költözött a Fórum Bevásárlóközpontba, ahol még nagyobb területen, kibővített áruválasztékkal, szolgáltatásokkal és szaktanácsadással várja vásárlóit.

Phone: 52/506-900

Search for more shops here

Véradás
Véradás - Fórum Debrecen
Véradás a FÓRUM-ban augusztus 29-én!
more >>
Save money
Megtakarítás egyszerűen, naprakészen...
more >>
HASZNOS LINKEK
Fashion
Cipő, táska, bőráru
Restaurants
Műszaki cikkek
Programok
Parking
Forum magazine