Ballagási tablókiállítás

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Ballagási tablókiállítás

Esemény

Ballagási tablókiállítás

FÓRUM Debrecen
2024.05.31-ig

Szeretettel várjuk egész Hajdú-Bihar vármegyéből a ballagó osztályok tablóit!

A szavazás megkezdődött! Szavazz kedvenc tablódra a https://forumtablo.hu/ oldalon, és ne felejtsd el leadni voksod az infopultnál sem a különdíjazott osztályra!

Az online és az információs pultnál szavazók között 15.000 Ft értékű FÓRUM utalványokat sorsolunk ki.

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont a nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a korábbi évekhez hasonlóan – immár hagyományként – idén is szeretné ballagási tablókiállítással megtisztelni a ballagó diákokat és tanáraikat. A vármegye egyik leglátogatottabb intézményeként úgy gondoljuk, hogy a tablók így valóban akkora nyilvánosságot kapnak, amekkorát megérdemelnek.

A kiállítás időpontja: 2024.05.13. - 2024.05.31.

Szeretettel várjuk egész Hajdú-Bihar vármegyéből a ballagó osztályok tablóit, melyeket a FÓRUM Debrecen Vár utca felőli bejáratának folyosóján (a piaccal szemben) vagy az üzletek kirakataiban fogunk elhelyezni.

Jelentkezési határidő: 2024.05.03-a, péntek 16.00 óra

A tablókat hétköznap a P4-es szinten található bevásárlóközpont igazgatóságon lehet leadni az alábbi időintervallumban:

2024.05.06-a és 2024.05.10-e között, 8.30-16.30 óráig.

Amennyiben a hétköznapi leadás nem megoldható, előzetes egyeztetés szükséges!

Kérjük, hogy a tablókat a megadott határidőre hozzák be! A későn érkező tablók versenyben való részvételét nem tudjuk garantálni.

A látogatók szavazatai alapján, a legötletesebb ballagási tablókat készítő osztályokat megjutalmazzuk!

Nyeremények: A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül történő szavazáson, az első, legtöbb szavazatot kapott tablót készítő osztály minden tanulója és az osztályfőnök (max. 35 fő) napi belépőjegyet nyernek 2024.07.24-re, szerdára, a Campus Fesztiválra, egy utolsó sulizáró bulira. A nyertes osztáy osztályfőnöke pedig 50.000,- forint értékű Fórum vásárlási utalványt kap ajándékba.

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül történő szavazáson a második, legtöbb szavazatott kapott tablót készítő osztály érettségi bankettet nyer FÓRUM-ban található Leroy étteremben, melynek költségét 6000,- forint/fő értékig a bevásárlóközpont és az étterem vállalja (max. 35 fő, az étterem által kínált menüből).

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül történő szavazáson, a harmadik, legtöbb szavazatot kapott tablót készítő osztály minden tanulóját és az osztályfőnököt az Apollo Mozi látja vendégül hétköznap, előre egyeztetett időpontban, egy előre egyeztetett filmre.

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül  történő szavazáson a szavazók között 1db 15.000.- forint értékű Fórum vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

A ,,Tablókiállítás különdíj”–ra a Fórum Debrecen információs pultjánál lehet majd szavazni. A legtöbb szavazatot begyűjtő osztály szintén értékes jutalomban részesül, a debreceni strandfürdőben, az Aquaticum Debrecen Strand-on tölthetnek el egy hétköznapot.

Az információs pultnál ,a ,,Tablókiállítás különdíj”–ra szavazók között 3db 15.000.- forint értékű Fórum vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat előzetesen jelezzék részünkre a mellékelt jelentkezési lap mielőbbi visszaküldésével. Kérdéseikkel forduljanak bátran kapcsolattartónkhoz.   

A tablók beszállításában és elszállításában sajnos nincs lehetőségünk segítséget nyújtani, ezért kérjük, hogy erről az osztály gondoskodjon. A kihelyezés beérkezési sorrendben történik.

A tablókat 2024.06.07-. ig el kell szállítani a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont Igazgatóságáról! Tárolni, megőrizni nincs lehetőségünk, felelősséget nem tudunk vállalni érte.

Kérjük, hogy a tablók elszállítására minden osztály jelöljön ki egy felelőst, akinek nevét, telefonszámát a jelentkezési lapon fel kell tüntetni.

A ballagási tablókiállítás kapcsolattartója a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont részéről:

Név: Porkolábné Bujdosó Andrea

Tel.szám: 52/598-800 / E-mail: andrea.porkolabnebujdoso@ece.com

Közreműködésüket megköszönve, tisztelettel:

Átányi Ajtony
Centermenedzser

Jelentkezési lap itt érhető el.

Szabályzatunkat itt olvashatod.