Ballagási tablókiállítás és verseny

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Ballagási tablókiállítás és verseny

Esemény

Ballagási tablókiállítás és verseny

FÓRUM Debrecen
2019.05.13-31-ig

Sok sikert, győzzön a legötletesebb, legszebb tabló.

A FÓRUM  ballagási  tablókiállítására és versenyre május 8-ig várjuk azon osztályok jelentkezését, akik a régió legszebb bevásárlóközpontjában szeretnék elhelyezni a tablójukat egy izgalmas verseny keretében.
Jelentkezni a következő személynél  lehet emailben: Porkolábné Bujdosó Andrea (andrea.porkolabnebujdoso@ece.com), vagy a földszinti információs pultnál.

Online szavazás

Add le Te is szavazatod a kedvenc tablódra itt: https://tablokiallitas.forumdebrecen.hu/

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont weboldalán található felületen keresztül történő szavazáson, az első legtöbb szavazatot kapott tablót készítő osztály minden tanulója, és az osztályfőnök napi belépőjegyet nyernek a Campus fesztiválra .

A második legtöbb szavazatott kapott tablót készítő osztály pedig érettségi bankettet nyer a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpontban található Leroy étterembe. A jó hangulatról egy remek zenekar fog gondoskodni.

Külön díj - információs pult szavazás

A ,,Tablókiállítás különdíj”-ra a FÓRUM Bevásárlóközpont információs pultjánál lehet majd szavazni. A legtöbb szavazatot begyűjtő osztály szintén értékes jutalomban részesül, hiszen a balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdőben tölthetnek el egy napot.

A Ballagási tablókiállításban résztvevő tablókra kétféleképpen lehetséges szavazni: az Információs pultban, valamint a hamarosan elérhető oldalunkon keresztül.

A kétféle szavazás egymástól független, a szavazatok nem adódnak össze.

Az Információs pultban szavazók között 3 db5.000 forint értékű FÓRUM Debrecen vásárlási utalványt, a weboldalon a Ballagási Tablókiállítás szavazói között 1 db 5.000 forint értékű FÓRUM Debrecen vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2019.06.03. hétfő

A nyerteseket telefonon értesítjük!

 

A ballagási tablókiállítás hivatalos Játékszabályzata 2019 ide kattintva érhető el.

A ballagási tablókiállítás és verseny 2019. Játék- és adatkezelési szabályzat ide kattintva érhető el.

Megközelítés

Útvonal