Ballagási tablókiállítás és verseny

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Ballagási tablókiállítás és verseny

Esemény

Ballagási tablókiállítás és verseny

FÓRUM Debrecen
2021.05.10-31.

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont a nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a korábbi évekhez hasonlóan – immár hagyományként – idén is szeretné ballagási tablókiállítással megtisztelni a ballagó diákokat és tanáraikat.

A megye egyik leglátogatottabb intézményeként úgy gondoljuk, hogy a tablók így valóban akkora nyilvánosságot kapnak, amennyit megérdemelnek.

A kiállítás időpontja: 2021.05.10 – 2021. 05. 31.

Szeretettel várjuk egész Hajdú-Bihar megyéből a ballagó osztályok tablóit, melyeket a FÓRUM Bevásárlóközpont Vár utca felőli bejárati folyosóján (a piaccal szemben) vagy az üzletek kirakataiban fogunk elhelyezni.

A tablókat a P4-es szinten található Bevásárlóközpont Igazgatóságon lehet leadni 2021.05.07.17.00 óráig.

Tablók leadási határideje: 2021.05.03-05.07. 17.00 óra

Kérjük, hogy a tablókat a megadott határidőre hozzák be. A későn érkező tablók a versenyben nem tudnak részt venni.

A látogatók szavazatai alapján, a legötletesebb ballagási tablókat készítő osztályokat megjutalmazzuk!

Szavazz a kedvenc tablódra itt: https://tablokiallitas.forumdebrecen.hu/

Nyeremények:

 A FÓRUM bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül történő szavazáson, az első, legtöbb szavazatot kapott tablót készítő osztály minden tanulója és az osztályfőnök (max. 35 fő) napi belépőjegyet nyernek a Campus fesztiválra, egy utolsó sulizáró bulira. (Ez a nyeremény változhat.)

A belépő egy - a FÓRUM Bevásárlóközpont által meghatározott napra szól. A jegyek szigorú számadása miatt a nyertes osztály minden tagjának nevét és személyigazolvány számát le kell adni a nyeremény átvétele során, a nyeremény nem átruházható!

A FÓRUM bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül történő szavazáson, a második, legtöbb szavazatott kapott tablót készítő osztály érettségi bankettet nyer a FÓRUM Bevásárlóközpontban található Leroy étteremben, melynek teljes költségét a bevásárlóközpont átvállalja (max. 35 fő).

A szavazáshoz digitális fotót kérünk a tablóról, melyet a lent megadott e-mail címre kell elküldeni. A fotó feltétele a játékban való részvételnek!

Kérjük, hogy részvételi szándékukat előzetesen jelezzék részünkre a jelentkezési lap mielőbbi visszaküldésével, vagy telefonon keresztül. Kérdéseikkel forduljanak bátran kapcsolattartónkhoz.  

A tablók beszállításában és elszállításában sajnos nincs lehetőségünk segítséget nyújtani, ezért kérjük, hogy erről az osztály gondoskodjon.

A kihelyezés beérkezési sorrendben történik.

A tablókat 2021. június 5–ig el kell szállítani a FÓRUM Bevásárlóközpont Igazgatóságáról. Tárolni, megőrizni nincs lehetőségünk, felelősséget nem tudunk vállalni érte.

Kérjük, hogy a tablók elszállítására minden osztály jelöljön ki egy felelőst, akinek nevét, telefonszámát a jelentkezési lapon fel kell tüntetni.

A ballagási tablókiállítás kapcsolattartója a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont részéről:

A játék- és adatkezelési szabályzatot ide kattintva érhetitek el.

Megközelítés

Útvonal