Ballagási tablókiállítás és verseny

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Ballagási tablókiállítás és verseny

Esemény

Ballagási tablókiállítás és verseny

FÓRUM Debrecen
2022.05.09-31.

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont a nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretné ballagási tablókiállítással megtisztelni a ballagó diákokat és tanáraikat.

A megye egyik leglátogatottabb intézményeként úgy gondoljuk, hogy a tablók így valóban akkora nyilvánosságot kapnak, amennyit megérdemelnek.

A kiállítás időpontja: 2022.05.09 – 2022.05.31.

Szeretettel várjuk egész Hajdú-Bihar megyéből a ballagó osztályok tablóit, melyeket a FÓRUM Bevásárlóközpont Vár utca felőli bejárati folyosóján (a piaccal szemben) vagy az üzletek kirakataiban helyeztünk el.

A látogatók szavazatai alapján, a legötletesebb ballagási tablókat készítő osztályokat megjutalmazzuk.

Szavazz kedvenc tablódra ide kattintva!

Nyeremények:

  • A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül történő szavazáson, az első, legtöbb szavazatot kapott tablót készítő osztály minden tanulója (max. 35 fő) és az osztályfőnök napi belépőjegyet nyernek 2022.07.23-ára, szombatra, a Campus fesztiválra, egy utolsó sulizáró bulira. A jegyek szigorú számadása miatt a nyertes osztály minden tagjának nevét és személyigazolvány számát meg kell adni a nyeremény átvétele során, a nyeremény nem átruházható!
  • A FÓRUM Bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül történő szavazáson a második, legtöbb szavazatott kapott tablót készítő osztály érettségi bankettet nyer a FÓRUM Bevásárlóközpontban található Leroy étteremben, melynek költségét 5.000,- Ft/fő értékig, a bevásárlóközpont és az étterem vállalja (max. 35 fő).
  • A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont weboldalán található applikáción keresztül történő szavazáson, a harmadik, legtöbb szavazatot kapott tablót készítő osztály minden tanulóját és az osztályfőnököt az Apollo Mozi látja vendégül. egy előre egyeztett filmre és időpontban.
  • A ,,Tablókiállítás különdíj”–ra a Fórum Bevásárlóközpont információs pultjánál lehet majd szavazni. A legtöbb szavazatot begyűjtő osztály szintén értékes jutalomban részesül, hiszen a debreceni strandfürdőben, az Aquaticum Debrecen Strand-on tölthetnek el egy napot.

A szavazáshoz digitális fotót kérünk a tablóról, melyet a lent megadott e-mail címre kell elküldeni. A fotó feltétele a játékban való részvételnek!!

Kérjük, hogy részvételi szándékukat előzetesen jelezzék részünkre a mellékelt jelentkezési lap mielőbbi visszaküldésével. Kérdéseikkel forduljanak bátran kapcsolattartónkhoz. A tablók beszállításában és elszállításában sajnos nincs lehetőségünk segítséget nyújtani, ezért kérjük, hogy erről az osztály gondoskodjon. A kihelyezés beérkezési sorrendben történik.

A tablókat 2022.06.10-ig el kell szállítani a FÓRUM Bevásárlóközpont Igazgatóságáról. Tárolni, megőrizni nincs lehetőségünk, felelősséget nem tudunk vállalni érte. Kérjük, hogy a tablók elszállítására minden osztály jelöljön ki egy felelőst, akinek nevét, telefonszámát a jelentkezési lapon fel kell tüntetni.

A ballagási tablókiállítás kapcsolattartója a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont részéről:

Név: Nagy Kitti

Tel.szám: +36 52 598 800

E-mail: kitti.nagyececom

Online szavazásunk szabályzatát itt találod.

Információs pultunknál történő szavazás szabályzatát itt találod.