FARMERRA FEL!

  1. Home
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. FARMERRA FEL!

News

FARMERRA FEL!

Springfield
2019.10.07.

Megérkezett a Springfield legújabb Zero Gravity kollekciója

Az új SKINNY ACTIVE FLEX és a SLIM CROPPED farmerok a comfort-stretch technológiával biztosítják a komfortos mindennapokat: a nadrágunk kényelmes marad, de az alakját sem veszíti el. 

A Springfield idén is folytatja a Zero Gravity kezdeményezését, amely részeként megreformálja a farmeranyagokat. A rugalmasság, kényelem és formamegőrzés az alapjai ennek a termékcsaládnak, amely most két új szabással rukkol elő: a férfikollekcióban az anyagot megtartó, elasztikus SKINNY ACTIVE FLEX-el, a nőiben pedig az alakformáló hatású, total shape szabású, SLIM CROPPED bokafarmerrel.

A Zero Gravity kollekció
A mindennapok során sokszor fel kell készülnünk váratlan helyzetekre, ezért fontos a kényelmes és rugalmas viselet. A Springfield Zero Gravity kollekciójában a comfort-stretch technológia segítségével olyan komfortos farmerokat kínál, amely a női és férfi igényekhez alkalmazkodva megkönnyíti vásárlói életét.

A comfort-stretch a legjobb rugalmassággal és alakmegőrzéssel rendelkezik a piacon, így ideális anyag az olyan szűkebb szabású farmerokhoz, mint például a skinny stílusú darabok. A szövet a kényelem és a mozgásszabadság biztosítása mellett tökéletesen az alakhoz idomul, és az idő múlásával is tartja a formáját.

A márka legújabb fejlesztései a férfi kollekcióban az új SKINNY ACTIVE FLEX modellek, amelyek különböző árnyalatokban és anyagokban, comfort-stretch technológiával készültek. Emellett megérkeztek a legújabb Bi-stretch darabok is, olyan szabásokkal, mint a chino, skinny vagy az 5 zsebes farmerok.

A női kollekcióban a Body Shape és a Sculpt modellek mellett megérkeztek a SLIM CROPPED bokafarmerok, amelyek közepes derékmagasságban és kétféle indigó árnyalatban elérhetőek a Springfield ZERO GRAVITY női kollekciójában.

A NAGY TESZT
A márka nagyköveteinek segítségével a Springfield letesztelte a SKINNY ACTIVE FLEX és SLIM CROPPED farmerokat – így megnézték, hogy ellenáll-e a célközönségük mindennapi szokásainak. Egy elit sportoló nyújtásai és ugrálásai vagy egy sikeres zeneszerző koncerttel töltött napjai csupán kettő azok közül a kísérletek közül, ahol az új farmerok tökéletesen teljesítettek, a comfort-stretch technológia rugalmasságának és a formamegőrzésnek köszönhetően.

 

Springfield

Nyitvatartás

Mon - Sat
09:00 - 20:00
Sun
10:00 - 18:00

Center Map