Fenntartható fürdőruha kollekcióval rukkolt elő a Women’secret: érkezik a Honest

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Fenntartható fürdőruha kollekcióval rukkolt elő a Women’secret: érkezik a Honest

Hírek

Fenntartható fürdőruha kollekcióval rukkolt elő a Women’secret: érkezik a Honest

Women'Secret
2019.05.22.

Idén akár környezetbarát fürdőruhában is kezdhetjük a nyarat: a Women’secret a fenntartható jövő iránti elkötelezettségét megmutatva olyan kollekcióval rukkolt elő, amely újrahasznosított poliészterszálakból készült.

A Women'secret üzletekben nyári promóció keretében akár 30-50% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a kijelölt termékek. Érdemes szétnézni és még a kánikula előtt beszerezni pár gyönyörű nyári darabot!

A spanyol divatmárka célja, hogy a termékei egyre fenntarthatóbbak legyenek. Ezt a törekvést támogatva mutatta be az első környezetbarát kollekcióját, a Honest by Women’secretet. A legújabb darabok környezetkímélő előállítási folyamatokkal készültek, újrafeldolgozott alapanyagokból.

A Save the Ocean termékcsaládban az akvarell hatású és tengeri mintás bikinik, valamint fürdőruhák újrahasznosított poliészter szálakból készültek. A divatos, kék tónusú, aszimmetrikus darabok a műanyag újbóli felhasználását biztosítják, ezáltal csökkentve a bolygónkra kifejtett hatását. A kialakításnak köszönhetően pedig kiválóan illeszkednek az alkathoz, így komfortos, de mégis ökobarát megoldást nyújtanak a strandoláshoz.

Ez a Women’secret első olyan kezdeményezése, amellyel elindult a környezettudatos koncepciók és gyártási folyamatok irányába.

A Honest by Women’secret termékek május végétől elérhetőek az üzletekben.

 

Women'Secret

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 20:00
Va.
10:00 - 18:00

Center Map