Fürdőruha trendek a Women'secrettől

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Fürdőruha trendek a Women'secrettől

Hírek

Fürdőruha trendek a Women'secrettől

Women'Secret
2019.05.02.

Ezek lesznek az idei nyári trendek: a Women’secret bemutatta a legújabb fürdőruha kollekcióit

Trópusi minták, tengerparti hangulat és művészi hatás – többek között ezek inspirálták a Women’secret legújabb fürdőruha kollekcióit. A nyári darabokat úgy tervezte a divatmárka, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és alkatának megfelelő, kényelmes fazont.

Trendi trópusok

A szezonban ismét megjelennek a trópusi minták és árnyalatok: a Women'secret élénk színű virágokkal díszítette a legújabb egzotikus fürdőruha kollekcióját. A fodros anyag használata és a mély, V-kivágás romantikus jelleget adnak a fazonokat, miközben speciális kialakításuknak köszönhetően kiválóan formálják az alakot.

Arizona

A divatmárka etno stílusú, Arizona válogatását az élénk színek és geometrikus alakzatok teszik még különlegesebbé. A fodrokkal, illetve gyöngyökkel díszített fürdőruhák egyszerre biztosítanak rugalmas és kényelmes, lazán elegáns viseletet a legmelegebb napokra. A vidám, színes darabok tökéletesen passzolnak a strandolásokhoz, a hozzájuk illő, lezser kiegészítők és nyári ruhák pedig teljessé teszik a szettet.    

Tengerész

A Women’secret idén rendkívül kifinomult tengerész összeállítással rukkolt elő, kifordítható, akvarell hatású, pöttyös és csíkos fürdőruhákkal, amelyek sokoldalúságot és letisztultságot kölcsönöznek valamennyi szerelésünknek. Újdonságként megjelennek az akril-üveg részletek, amelyek kifinomultabbá és mediterrán hatásúvá teszik a ruhadarabokat.

Színkavalkád

Hamarosan megérkeznek a szezon legművészibb darabjai is! A spanyol divatmárka Color Clash kollekcióját élénk, kreatív formákkal díszítette, absztrakt mintázatokat alkotva. A hagyományosabb fazonú fürdőruhákat a színhasználat teszi merészebbé: olyan intenzív tónusok jelennek meg, mint a narancssárga, sárga, rózsaszín és kék.


Ha pedig megvan a tökéletes bikini, kezdődhet a strandszezon! Töltsd fel az Instagramra, hogyan várod a nyarat a #summerwithWS hashtaggel és nyerd meg a 3 darab, 100 euró értékű Women’secret ajándékutalvány egyikét. 

Részletek a játékszabályzatban: bitly.com/summerwithws

 

Women'Secret

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 20:00
Va.
10:00 - 18:00

Center Map