Kaparós sorsjegy mánia

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Kaparós sorsjegy mánia

Esemény

Kaparós sorsjegy mánia

FÓRUM Debrecen
2021.09.06-10.10.

Játssz velünk az ősz legnagyobb nyereményjátékában, és légy gazdagabb értékes nyereményekkel!

Ha 2021. szeptember 6. – október 10. között legalább 10 000 Ft értékben vásárolsz a FÓRUM-ban, lehetőséged van részt venni a Játékban. Minden tizedik sorsjegy azonnali nyereményt rejt. Ha itt nincs szerencséd, akkor meghívunk egy kávéra, sőt, a „nem nyertél azonnali nyereményt…” sorsjegyeddel regisztrációs szelvényt tölthetsz ki és ezzel versenybe szállhatsz a 3 x 1 Millió Ft értékű FÓRUM vásárlási utalványok egyikéért is!

Azonnali nyeremények

Ha bemutatod 10 000 Ft feletti vásárlásodat igazoló blokkot az információs pultnál, kapsz egy kaparós sorsjegyet, amin helyesen kell válaszolnod 3 kérdésre.

Ha helyesen válaszoltál mind a 3 kérdésre, kapard le a sorsjegyet! Minden tizedik kaparós sorsjegy értékes, azonnali nyereményeket rejt!

Ha a sorsjegyed nem tartalmaz azonnali nyereményt, vendégünk vagy egy kávéra.

De ez még nem minden!

Fődíj

Ha a kaparós sorsjegyed nem tartalmazott azonnali nyereményt, akkor elindulhatsz a fődíj sorsoláson!

A nem nyertes kaparós sorsjegyért cserébe egy regisztrációs szelvényt kapsz, amelyet be kell dobnod a fődíjért versengők urnájába.

Ebből az urnából húzunk majd 3 szerencsés nyertest 2021. október 11-én, akik egyenként 1 millió forint értékű FÓRUM vásárlási utalványt nyernek!

Ne feledd megőrizni blokkjaidat, mert csak a blokk bemutatásával veheted majd át a nyereményeket!

A részletes játékszabályzatot itt találod.

Sok sikert kívánunk!

FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont Igazgatóság

Szeptember 8. és 12. között pedig vár az őszi kuponnapok, ahol extra kedvezménnyel újíthatjátok meg ruhatáratokat! A kedvezményekért kattints ide: https://kuponnapok.forumdebrecen.hu/ 

Megközelítés

Útvonal