Karácsony. Végre!

  1. Home
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Karácsony. Végre!

News

Karácsony. Végre!

House
2019.12.02.

Itt a HOUSE 2019-es karácsonyi kollekciója

Közelednek az ünnepek és velük a karácsonyi rohanás. Szerencsére itt a House új kampánya, hogy megmentsen! A House segít észben tartani, hogy mire figyelj oda a készülődés során és hogy igazi ünnepi hangulatba kerülj.

Kezdjük az elején! A megfelelő hangulathoz szükséged lesz karácsonyfára, égőkre, játékokra és klasszikus karácsonyi pulóverekre a House kollekciójából, amiket már megtalálsz az üzletekben és az online boltban. Nincs több unalom, itt a színes zoknik ideje, ami a karácsonyi stílus alap darabja, mellesleg tökéletes viselet süti készítéshez. Hogy egy kis szikrázást adjunk az ünnepekhez a kandallós pulóvert ajánljuk és az egyéb izzó részletekkel teli termékek is elengedhetetlenek. A felnőtteknek számos vicces pólóval készültünk, film- és képregény karakterekkel. Találtok női, férfi és gyerek szetteket, melyektől még erősebbnek érzitek a karácsony hangulatát. A House-ban számos apró karácsonyi ötletet találsz és olyanokat, amiknek kortól függetlenül bárki örül. Van ajánlatunk négylábú barátaidnak is! Ha mindezeket beszerezted, már csak az marad hátra, hogy élvezd ennek a különleges időszaknak a hangulatát … még ha nem is készült el minden.

A House karácsonyi kollekcióját Helena Bromboszcz retró stílusú fotói illusztrálják. A film és fotó sorozat a ’80-as évek Amerikájának stílusát idézi.  A készülődés légköre és a várakozás izgalma jelenik meg a családi képek és ajándékok között készült portrék, karácsonyfák és narancsok között.

 

House