Megérkezett a Women'secret kora őszi kollekciója

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Megérkezett a Women'secret kora őszi kollekciója

Hírek

Megérkezett a Women'secret kora őszi kollekciója

Women'Secret
2019.08.07.

MEGÉRKEZTEK AZ ELSŐ ŐSZI TRENDEK: ITT A WOMEN’SECRET LEGÚJABB KOLLEKCIÓJA

Virágos minták, lágy tapintású anyagok és bodyk minden mennyiségben – letisztult, komfortos darabokkal érkezik meg a Women’secret kora őszi kollekciója. A legújabb választékban egyaránt megtaláljuk az elegáns és sokoldalú darabokat – ezzel felkészülve a romantikus, indián nyári időszakra.

TRENDI VIRÁGOK

Éljenek a minták!

A Women'secret legújabb kínálatában szofisztikált, rózsaszín és fekete tónusú fehérneműket mutat be, különböző méretű virágmintákkal. A lenge, lágy esésű szövetekből készült darabok tökéletes megjelenést biztosítanak a nap bármely szakaszában. Újdonságként a márka az idei ősz egyik legtrendibb darabjával rukkol elő, a bő ujjú boleróval, amely tökéletesen kiegészíti a munkahelyi vagy otthoni szettet.

 

DIVATOS GOBELIN

Bodyk minden mennyiségben

Megérkezett a könnyed, elegáns és kényelmes felsőrészek széles választéka, amelyeket a selymes szövetek, a fényes részletek és az Indiana virágminták tesznek még különlegesebbé. A bodyk a legfontosabb elemei az új kínálatnak: ezek a sokoldalú darabok biztosítják a letisztult, tökéletes kinézetet a hétköznapokban. A szezon legdivatosabb darabjai közé tartoznak a márka maszkulin szabású, tégla, fehér, zöld és kék tónusú, gombolható és zsebes ingjei, valamint a változatos mintázatú kimonói.

 

LÁGY TAPINTÁS

Érezd a kényelmet

Az intenzív nyári strandolás és baráti vacsorák után itt az ideje az otthoni kikapcsolódásnak! Megérkeztek az évszak legkomfortosabb ruhadarabjai: a Women’secret állatmintás kollekciója tökéletes otthoni kényelmet és eleganciát kínál. A márka rövid és hosszú pizsamákat, rózsaszín

és szürke árnyalatú hálóruhákat vonultat fel, sok-sok csipkével díszítve.

Women'Secret

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 20:00
Va.
10:00 - 18:00

Center Map