Mit vegyünk fel Valentin-nap?

  1. Home
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. Mit vegyünk fel Valentin-nap?

News

Mit vegyünk fel Valentin-nap?

Springfield
2020.02.07.

3 Valentin-napi program a hozzáillő szettekkel

Nyakunkon a Valentin-nap, és ha nem lenne elég nyomás, hogy mit csináljunk, még azt is jól meg kell fontolni, hogy mit vegyünk fel. Egy jól megválasztott szettben magabiztosak lehetünk, mégis komfortosan érezhetjük magunkat anélkül, hogy az indulás pillanatában megbánnánk a felvett ruhadarabot. A Springfield divattippjeivel biztos nem nyúlunk mellé, menjünk az alábbi programokra akár a párunkkal, akár a barátainkkal.

Mozi

Az örök klasszikus randevúprogram, ami átlagos és nem átlagos pénteken is megállja a helyét. Egy jó filmélmény összehoz és biztos, hogy közös témával szolgáltat a mozit követő órákra is. Vegyünk fel hozzá egy kényelmes, de könnyen variálható szettet, szem előtt tartva, hogy tervezünk-e a mozi után beülni valahová. Egy egyenes vagy szűkszárú farmer egy stílusos, pasztellszínű Springfield inggel tökéletes átmenet az elegáns és a komfortos öltözet között. Ne felejtsük otthon a kardigánt sem, mert bár a tavasz közeledik, a moziban - és az azt követő sétákon - még hűvös van.

Vacsora

Enni mindig kell, ezt már a nagyszüleinktől is megtanulhattuk. Legyen szó szuper elegáns étteremről vagy egy hangulatos kis bisztróról, a közös étkezés mindenki szívéhez egyenes út. A finom falatokhoz egy kicsit elegánsabb, egyszínű vagy virágmintás ruha is jól passzol; az előbbihez akár kötött kardigánt is felvehetünk. A bohém stílust megkoronázva kiegészítőként válasszunk hozzá velúr bokacsizmát és táskát, így egy kis vagányságot vihetünk az eleganciába.

Korcsolya

Használjuk ki az utolsó idei alkalmat a jégen! Akár a barátainkkal vagy a párunkkal szánjuk rá magunkat a korcsolyázásra, biztos, hogy egy felejthetetlen, nevetéssel teli estére fizetünk be! Mindenképpen öltözzünk réteges és kényelmes ruhába, hiszen a sport következtében kimelegedhetünk, viszont fontos, hogy mellette tudjunk mozogni is, ezért kabát pulóver helyett hosszú ujjú felsőt ajánlunk. A Springfield kínálatában elérhetőek vékony batikolt kötöttek is, amelyekben garantált minimum egy dupla Rittberger!

A termékek elérhetők a Springfield üzletekben.

 

Springfield

Nyitvatartás

Mon - Sat
09:00 - 20:00
Sun
10:00 - 18:00

Center Map