Rólunk

RÓLUNK

FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont immár 2008 óta a régió legszebb és legnagyobb bevásárlóközpontjaként a divat meghatározó képviselője.
  1. Otthon
  2. RÓLUNK
  3. Rólunk

Kedves Látogató!

Örömmel köszöntöm Önöket a FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont honlapján!

FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont immár 2008 óta a régió legszebb és legnagyobb bevásárlóközpontjaként a divat meghatározó képviselője. A FÓRUM és a divat mára már elválaszthatatlanok egymástól, hiszen a legújabb trendek mellett a legmodernebb irányzatok szintén a kínálat sokszínűségét bizonyítják. Hazai és nemzetközi világmárkák egyaránt megtalálhatóak csak úgy, mint a Zara, Bershka, Mayo Chix, Douglas, Springfield, Saxoo London és még számos üzlet.

A FÓRUM a város szívében 3 szinten, 120 üzlettel, 800 parkolóval, kedvező parkolási díjakkal, számos étteremmel, kávézóval, valamint változatos rendezvényeivel, várja a kikapcsolódásra és kellemes időtöltésre vágyó látogatókat.

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont rendezvényeivel​​​​​​​, is arra törekszik, hogy mindenki jól érezze magát és kellemes környezetben, élményekkel gazdagodva térjen újra vissza legközelebb is.

Fontosnak tartjuk, hogy a Bevásárlóközpont nem csak 120 trendi üzletet magában foglaló épület, hanem számtalan karitatív kezdeményezés, támogatás aktív partnere, melyek közül az évek során sok tradícióvá vált.

Bízunk benne, hogy Önöket is látogatóink körében tisztelhetjük.

Átányi Ajtony
bevásárlóközpont igazgató